MATRACTISZTÍTÁS, A LINDHAUS CLEAN ROOM HOTEL PROGRAM

A programot az Il Contatto Kft. hozta létre, melynek célja, hogy vendégei teljes mértékben higiénikus környezetben érezhessék magukat. A cég kizárólagos szakcége vagyunk, akik a matractisztításokat végezzük.

Hisszük, hogy a por-és allergiamentes környezet megteremtésével, jelentős mértékben hozzájárulunk a szálloda pozitív megítélésében, amit elsősorban a szálló vendégek alakítanak ki.

Kiemelkedő sikereket érünk el a szőnyegek állagmegóvása (kopás, foltosodás, porosodás stb…), a bútorok visszaporosodása, a belterek levegőjének minősége tekintetében. A Lindhaus Clean Room Hotel Program a Hotelstars minősítésben 10 pontot ér.

matractisztítás

Hatékony: a matrac korától, szerkezetétől és vastagságától függetlenül. A matractisztítás során a matrac felületén egy erős sörtéjű kefe forog 5000min/perc fordulattal. A szőnyeg mély és struktúrált felületéről a porfelszedő képesség 80% körüli, ami nagyon magas érték, tekintve, hogy egy normál porszívó porfelszedő képessége kb 3-4 % körül mozog.

Vegyszermentes: nem használunk semmilyen vegyszert, az atkák és a por eltávolítása mechanikus és szívóerő segítségével történik.

Környezetbarát: A gépek energiafelhasználása csekély, a gépek rendelkeznek Green Label minősítéssel.

Egészségbarát: A matracot és a szőnyeget nem elég megtisztítani, nagyon fontos, hogy a felszívott szennyeződést a szűrőben összegyűjtsük. A szűrőrendszer 5-szörös, és minősítéssel is rendelkezik, amely által már a 0,3- 0,5 micron részecskék 99,67 %-át kiszűri a levegőből!

A Lindhaus matractisztítás eredményei igazoltak, a mérési jegyzőkönyvek publikusak. Amennyiben szeretne meggyőződni a hatékonyságról, egy kit segítségével bemutatjuk és láthatóvá tesszük a felszedett por mennyiségét a hagyományos tisztítási technológia és a Lindhaus Clean Room program között. Garantáljuk, hogy minimum tízszeres hatékonysággal számolhat, de a tapasztalatok alapján ez a különbség akár elérheti a 100 szoros értéket a porfelszedés mértékében a szőnyegről (szőnyeg típusától és szennyezettségétől függően.)

matractisztítás

Ellenőrzött: A matractisztításhoz használt gépeket évente bevizsgáljuk és fertőtlenítjük. Így biztosított, hogy a rendszerhez mindig üzembiztos és higiénikus gép áll rendelkezésre.

Oktatás: A szőnyeg és matractisztítást képzett kollégáink betanítják. Anyacégünk tagja a magyar Szállodák és éttermek Szövetségének valamint a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetségnek. Az oktatásról és a gépek használatáról Lindhaus által is jóváhagyott oklevelet adunk ki, amely a visszavonásig érvényes. Ennek feltétele az évenkénti ellenőrzés.

Allergénmentes matracok saját személyzettel: Matraconként kb. 10 perccel lehet kalkulálni és a szoba utána rögtön használható. Az előírásoknak megfelelően az ágyak nem lesznek nedvesek, a levegő minősége is javul, mivel a tisztítás folyamán nem kerül vissza semmilyen por szennyeződés, sőt a beltéri levegőt is szűri a tisztítási folyamat alatt.

Folteltávolítás igény szerint

Sajnos nagyon sok esetben kerülnek foltok a szállodai matracokra, amelyek később kihatással lehetnek a szálloda értékelésénél a pontszámra. Így nem elhanyagolható ezeknek a foltoknak a lehetséges kiszedése sem. Igény esetén kezelés alá vesszük ezeket a foltokat, és próbáljuk a lehető legszebb állapotra visszaállítani az elszíneződött részeket. 

Folteltávolítás

A Lindhaus Clean Room Hotelprogram a következő módon vezethető be szállodájában.

Megrendeli cégünktől a szakszerű matrcatisztítást és azt magas színvonalon mi elvégezzük. A cél mindig a tisztaság és ezáltal a vendégeik komfortérzetének növelése, a matracok atkamentesítése, valamint a szőnyegek csereperiódusának növelése. A Lindhau Clean Room program része a Hotelstars Uniónak megfelelő matractisztítás, amely használata a rendszerben 10 pontot ér. A rendszerek indítását követő szakmai segítség valamint a gépek évenkénti karbantartása és az ezt követő új minősítés átadása a mi feladatunk. Megrendelőink a munka elvégzése után 3 nappal kapják meg a névre szóló certifikációt.

MATRACTISZTÍTÁS

A matractisztítás nemcsak marketing elem, de annak is kiváló. A lényeg viszont a következő:

A kor és a technolgógia előrehaladtával a szállásadóknak jobban oda kell figyelniük a matracok tisztaságára. Egy kis történelmi áttekintés:
Gondoljon csak bele, hogy a régi porszívók, matrac- és kárpittisztítók kialakításuknál fogva kezdetlegesek voltak.

Ugyan szemmel láthatóan azok a gépek is tisztaságot eredményeztek, de csak szemmel láthatólag.

A takarító személyzet ezekkel a régi takarítógépekkel a mai modern gépekhez képest több időt fordítottak egy matrac teljes kitakarítására, ami közel sem azt az eredményt produkálta, mint a mai modern gépek.

Igen, mára elmondhatjuk, hogy a matracai nem csak szemmel láthatóan, hanem valóban tiszták lesznek programunk segítségével.

A Lindhaus Clean Room Hotel Program egyik speciális területe a matractisztítás.

Hogyan működik a gyakorlatban
A matractisztítást követően azonnal kiadhatja a szobát következő vendégnek, mert szárazon végezzük a tisztítást.

A matrac szennyezettségét közel 100%-al csökkenteni tudjuk.

Korszerű gépeink biztosítják, hogy a matrac tiszta és friss lesz, ezen kívül por, vagy más egyéb anyag nem kerül vissza a környezetbe.

 • Egyszemélyes matractisztítás Lindhaus technológiával

  2.500 Ft + ÁFA
 • Kétszemélyes matractisztítás Lindhaus technológiával

  5.000 Ft + ÁFA
 • Kiszállási díj Budapest területén

  15.000 Ft + ÁFA
 • Budapesten kívül

  150 Ft + áfa/km
 • Matractisztítás certifikáció díja:

  45.000 Ft + ÁFA

Szállodai matrac tisztítás az egészséges környezetért

Matractisztítás a szállodában hatékonyan, eredményesen? Bízza valódi szakértőkre a feladatot, amellyel csak nyerhet, és előkelő értékeléseket kaphat!

Az apróságok is számítanak a szállodai értékelés során

A szállodaüzemeltetők igyekeznek lépést tartani a vendégek igényeivel, és nagy gondot fordítanak a tisztaságra, takarításra azért, hogy az értékeléseknél ne kerüljenek kellemetlen helyzetekbe. Ennek ellenére előfordulhatnak kényelmetlen meglepetések a vendégek visszajelzéseivel kapcsolatban, ugyanis hiába várja rend és tisztaság a látogatókat, ők mégis elégedetlenek.

Az elégedetlenség gyakran visszavezethető az ágymatracok állapotára. A felporszívózott szőnyeg, ragyogó mosdó nem tudják elfedni az elhasználódott matracokat, amelyekben rengeteg szennyeződés, egészségre káros élősködők, baktériumok találhatók meg. Ahhoz, hogy a vendégek valóban elégedettek legyenek, mindenképp foglalkozni kell a matractisztítással a szállodában. Apróságnak számít ugyan, de rengeteget számít az értékelések szempontjából is. A tiszta, rendezett matracot szívesen veszik használatba a látogatók, a jövőben pedig nem lehetnek fenntartásaik az adott szálláshellyel kapcsolatban.

Szállodai matrac tisztítás nélkül az atkák elszaporodnak

Az elhanyagolt matracok esetében gyakran emlegetik az atka veszélyt. Sokan pontosan nincsenek tisztában az élősködők által okozott kockázatokkal, így nem is tudják megfelelően kezelni a problémát. Előre fontos leszögezni, hogy a házipor allergiáért főleg a poratkák a felelősek. Ez napjainkban az egyik legtöbbször előforduló allergia.

A poratka rendkívül apró ízeltlábú, ami a pókokkal van közeli rokonságban. A matracokon kívül előszeretettel fészkelik be magukat a függönyök anyagába, kárpitokba, ágyneműkbe. Ezek mind kedvező élőhelyet biztosítanak az élősködőnek, amely igen gyorsan el tud szaporodni, főleg akkor, ha nem foglalkoznak a hatékony tisztítással. A poratka a magas páratartalmat és a húsz foknál melegebb hőmérsékletet kedveli, így nem csoda, ha többek között a szállodai matracokba fészkeli be magát.

A poratka kellemetlen bőrtüneteket is kiválthat. Tulajdonképpen egy percig nem lehet rendesen pihenni mellette, rendkívül rossz érzetet válthat ki az emberekből, így nem csoda, ha a vendégek a jövőben inkább kerülnék az adott helyet.

Nem érdemes várni a hotelben a matrac tisztítással, mert valóban hátrányba kerülhet a szálláshely az apró élősködők miatt.

Matractisztítás a szállodában hatékony, kényelmes módszerrel

Vannak jó páran akik tudják, hogy az apróságok is számítanak az értékelések és az egészséges környezet szempontjából, mégis plusz teherként tekintenek a matrac tisztítás folyamatára. Egyszerűen nem találnak olyan módszert, amellyel gyorsan, hatékonyan rendbe lehetne tenni a matracokat.

Cégünk olyan megoldást ajánl a hoteleknek a matrac tisztításhoz, amellyel el lehet felejteni a körülményes, hosszadalmas technikákat. Az általunk alkalmazott módszer forradalmi, hatékony, amely megfelel a manapság felmerülő elvárásoknak. Szárazon végezzük a tisztítást, ami után a szoba nyugodtan kiadható lesz, a vendégek nem nedves felületre fognak feküdni.

Legyen az ügyfelünk, bízza profikra a makulátlan tisztaságot, együtt egészséges, tiszta környezetet varázsolhatunk, ami már tényleg alkalmas lesz a vendégváráshoz. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg velünk, és a látogatókat is megkímélheti a csalódástól. Szolgáltatásunk igénybevételével Ön csak nyerhet, amire bátran tekinthet befektetésként is.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Matractisztítás okosan: milyen megoldásokat kerüljön mindenképp?

Szeretné, ha a matractisztítás eredményes lenne? Segítünk, hogy elkerülje azokat a megoldásokat, amik csak bosszúságot, kényelmetlenséget okoznának. 

Matractisztítás a minőségi pihenés érdekében

A szállodai szobák esetében elengedhetetlen a kifogástalan rend és higiénia, amihez hozzátartozik többek között a tiszta ágymatrac is. Hiába fordítanak az üzemeltetők nagy figyelmet az ágyneműhuzatok cseréjére, a vendégek igazán csak tiszta, foltmentes felületen tudják magukat kellően kipihenni.

Igen kiábrándító látványt nyújt egy foltos, elhanyagolt matrac, amire így az ott tartózkodók nem is szívesen fekszenek rá. Sajnos az évek előrehaladtával ezek a szennyeződések maguktól nem tűnnek el, ráadásul még rosszabb állapotok is kialakulhatnak.

A komfortérzet biztosítása mellett van még egy fontos funkciója a tisztításnak, mégpedig az, hogy növelje a matrac élettartamát. Ha kellő figyelmet kap, és rendszeresen gondos, szakszerű tisztításon, fertőtlenítésen esik át, úgy éveken át gond nélkül kiszolgálhatja az adott létesítmény. Egy új matrac beszerzése igen sokba kerülhet, hosszú távon jelentős összegeket lehet megspórolni az odafigyeléssel.

Felejtse el a nedves ruhát, vizes rongyot!

Matractisztításkor sokan automatikusan a vizes rongyokért, nedves törlőkért nyúlnának, azonban ezt célszerű inkább kerülni, mert emiatt szintén felmerülhet a matrac idő előtti lecserélése. A nedves rongyok azok, amik még nagyobb kárt okozhatnak, ugyanis így a szövetbe víz jut. Az anyag nem tud kellően kiszáradni, így a szennyeződések mellett még a penész is megjelenik, amivel így már képtelenség felvenni a harcot.

A penész miatt kellemetlen szagok alakulhatnak ki, az egészségügyi kockázatokról nem beszélve. Komoly megbetegedésekért is felelős lehet, a vendégek így még veszélyeknek is ki lennének téve.

A porszívó és a gőzölő sem bizonyulnak túl ideális választásnak

Egyesek számára a porszívó lenne kézenfekvő, azonban ez sem ideális a matractisztításhoz. Az erős szívó funkcióval a töltőanyagot teszi tönkre a készülék, és még a felület is megsérülhet. Ezt már valóban csak a teljes matrac cserével lehet orvosolni, amit az anyagi okok miatt inkább elkerülnének az üzemeltetők.

A gyenge szívóerővel csak félkész munkát lehet végezni, a foltok, különböző szennyeződések ugyanúgy megmaradnak a felületeken.

Vannak olyanok, akik a gőzölőket vetnék be, de a matracoknak nem tesz jót a magas hőmérséklet, kifejezetten rosszul reagálnak rá, így emiatt is tönkremehetnek.

Ha ezek alapján nem szeretne kísérletezni, és már elsőre megtalálná a hatékony, kíméletes megoldást a matractisztításhoz, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk korszerű és megbízható alternatívát biztosít a kifogástalan környezet megteremtéséhez. A módszerrel vegyszermentes és környezetbarát tisztítást tudunk biztosítani. Rendelkezünk matractisztítás certifikációval, amely bizonyítja azt, hogy az ügyfelek valóban minőségi szolgáltatást vehetnek igénybe.

A műveletet szárazon végezzük, ami azt jelenti, hogy megspórolhatja a száradási időt, a szoba azonnal fogadóképes lesz. Ez egy forgalmasabb időszakban különösen előnyös helyzetet teremt az üzemeltetőknek, mivel nem kell várakoztatniuk az érkezőket. Számos kényelmetlen konfliktus megakadályozható. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és az általunk alkalmazott matractisztítási módszerről. Ha kérdései lennének, keressen minket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Miért fontos a szakszerű matractisztítás?

Szeretne Ön is makulátlan tisztaságot, komfortos környezetet szállodájában? Ne feledkezzen meg a matractisztításról, keressen minket bizalommal!

A szállodatulajdonosok tisztában vannak azzal, hogy mennyire sokat számít a rendszeres takarítás a hely megítélésének szempontjából is, azonban sajnos előfordul, hogy bizonyos területek kimaradnak ebből. Ilyen például a matracok tisztítása, ami az esetek nagy részében inkább azért marad el, mert nem igazán áll rendelkezésre hatékony eszköz ezzel kapcsolatban.

Nagyon fontos, hogy a matractisztítás semmiképp se maradjon el, ugyanis számtalan negatív következménye lehet ennek hosszú távon, ami akár még a szálloda hírnevére is hatással lehet.

Komoly egészségügyi kockázatok

Ha az üzemeltetők nem foglalkoznak a matractisztítással, súlyos kockázatoknak teszik ki a vendégek, és esetleg még a létesítményben dolgozók egészségét is. Rengeteg baktérium, élősködő található az elhanyagolt matracokban, amik akár még tüdőbetegségeket is elindíthatnak, vagy erőteljes allergiás tüneteket eredményezhetnek. Sajnos bőrbetegségek is felmerülhetnek, amik kezelése gyakran igen hosszadalmas és költséges is.

Romlik a szoba komfortja

Ahhoz, hogy a szobák igazán komfortosak legyenek, hozzátartoznak a tiszta matracok is. Enélkül képtelenség igényes környezetbe várni a látogatókat, az elégedetlen vendégeknél pedig nincs kellemetlenebb. A szennyeződött matracokra értelemszerűen senki sem fekszik rá szívesen.

Az elhanyagoltság plusz kiadást is eredményez

Azért is célszerű bizonyos időközönként beiktatni a tisztítást, mert így magukat a matracokat is meg lehet óvni, növelni élettartamukat. Nagyon kellemetlen, ha a tervezettnél hamarabb kell megválni az adott daraboktól, mert azok már tisztítás után sincsenek használható állapotban.

Ránk maximálisan számíthatnak az üzemeltetők a matractisztításban. Ügyfeleink számára szakszerű, hatékony alternatívát kínálunk ezen a területen. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Matractisztítás certifikációval, Hotelstars minősítéshez

Matractisztítás certifikációval a  Lindhaus Clean Room Hotelprogram keretein belül! Forduljon hozzánk, és döntsön a makulátlanul tiszta matracok mellett!

Minden szálláshelyen oda kell figyelni a tisztaságra, hiszen ez alapjaiban befolyásolja a vendégek véleményét, és ezáltal elégedettségét. A takarításnak fontos, ugyanakkor néha nehezen kivitelezhető része a matractisztítás. Az egyszerű porszívózás nem elég hatékony, viszont a nedves tisztításra nincs mindig idő és kapacitás. Szerencsére senkinek nem kell lemondania a makulátlan tisztaságról, ugyanis cégünk korszerű matractisztítási technikával áll az ügyfelek rendelkezésére.

Sajnos régen valóban nem volt igazán jó megoldás a matractisztításra, hiszen egy egyszerű porszívó a pornak és az atkáknak csak nagyon kis részét tudta eltávolítani, a nedves technológiával való mosás, majd szárítás pedig túl sok időt vett igénybe. Ma már viszont senkinek nem kell kompromisszumot kötnie a nem makulátlanul tiszta matracokkal. Cégünk a Lindhaus matractisztítási technológiával dolgozik, ami rendkívül hatékony, vegyszermentes, környezetbarát és maximálisan higiénikus. Nincs száradási idő, így a tisztítás után a szoba azonnal készen áll a vendégek fogadására. Szolgáltatásunk igénybe vételének további előnye, hogy névre szóló certifikációt állítunk ki ügyfeleink részére, ami a Hotelstars minősítéshez is elfogadott, 10 pontot ér. Az általunk végzett matractisztítás ezzel hozzájárulhat szállodája magasabb kategóriába való besorolásához, így anyagilag is megéri igénybe venni. Áraink megfizethetőek, és igyekszünk mindenben megfelelni ügyfeleink igényeinek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megrendelni a matractisztítást certifikációval, keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak minden felmerülő kérdésére. Hívjon minket akár még ma, hogy mielőbb megkezdhessük a matractisztítást, vendégei legnagyobb elégedettségére!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Munkatársaink állnak rendelkezésére

TOP

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás