Az ÁM SYSTEM Bt-vel az üzleti kapcsolatom több éve kezdődött. Először az InterContinental, aztán pedig a Corinthia Grand Hotel Royal szállodák műszaki igazgatójaként végeztettem velük munkát korrekt versenyeztetést követően, ahol a legjobb ár-érték arányukkal és jó referenciáikkal nyertek.
Az éveken át tartó együttműködés a cég korrekt, szakmailag igényes, gyors, de alapos, tiszta és odafigyelő munkáján alapult. Szükség esetén rugalmasan alkalmazkodtak a szállodáim váratlanul jött ütemezésbeli változtatási igényeihez is, ami nagy segítség volt a szállodák üzemvitelében.
A velem való együttműködésük során határidővel nem csúsztak meg, inkább a szoros határidők ellenére is mindig határidőre vagy  előbb fejezték be a vállalt munkájukat.
Márvány felületeink kezelését náluk jó kezekben tudtuk, és a határidők miatt sem kellett izgulnunk, ami komoly segítség volt a többi munkánk ütemezésének biztonsága szempontjából. Szívesen ajánlom bárkinek Ács Miklóst és csapatát.

Márton József

InterContinental, Corinthia Grand Hotel Royal szállodák ex. műszaki igazgatója

Tisztelt Ács Miklós úr!

Ezen melegében szeretném kifejezni hálámat és nagyrabecsülésemet mai, lelkiismeretes munkájukért, amellyel otthonom tatarozása során feltették a pontot az I-re, azaz megkoronázták az eddig kiválóan elvégzett egyéb munkálatokat.
Szakszerű beavatkozásuknak hála, új életet kapott a lakás márványburkolata.
Nagyon örülök, hogy Önöket választottam, és minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom majd cégüket.
Mellékelten küldök néhány előtte-utána fotót

Jó egészséget és sok sikert kívánok!
Szívélyes üdvözlettel!
Szőcs Tamás
1026 Budapest, Lotz Károly u. 18.