PROFESSZIONÁLIS TAKARÍTÁS

Az általunk alkalmazott technológiák megfelelnek a szállodák számára ajánlott minősítési rendszereknek.
Professzionális takarításon belül vállalunk: napi takarítást, nagytakarítást, szőnyegtisztítást többféle technológiával, matractisztítást, kárpittisztítást, hidegburkolatok gépi súrolását (greslap, csempe, természetes kövek, beton)

AJÁNLATOT KÉREK

SZŐNYEG- ÉS KÁRPITTISZTÍTÁS

Hisszük, hogy a por-és allergiamentes környezet megteremtésével, jelentős mértékben hozzájárulunk a szálloda pozitív megítéléséhez.
Technológiánk alkalmazásával sikereket érünk el a szőnyegek állagmegóvása (kopás, foltosodás, porosodás stb…), a bútorok visszaporosodása, a belterek levegőjének minősége tekintetében.

Lindhaus technológia – minősített rendszer
A Lindhaus eredményei igazoltak, a mérési jegyzőkönyvek publikusak. Amennyiben szeretne meggyőződni a hatékonyságról, egy kit segítségével bemutatjuk és láthatóvá tesszük a felszedett por mennyiségét a hagyományos tisztítási technológia és a Lindhaus technolgia között. Garantáljuk, hogy minimum tízszeres hatékonysággal számolhat, de a tapasztalatok alapján ez a különbség akár elérheti a 100 szoros értéket a porfelszedés mértékében a szőnyegről (szőnyeg típusától és szennyezettségétől függően.)

Egyéb szőnyegtisztítási technológiák amiket alkalmazunk:

  • Hengerkefés száraz szőnyegtisztítás
  • Szárazporos szőnyegtisztítás
  • Szőnyegtisztítás samponozással
  • Száradó habos szőnyegtisztítás gyapjúszőnyegekhez
  • Szőnyegtisztítás amerikai bonett módszerrel
    Ezt a szőnyegtisztítási megoldást használjuk a leggyakrabban, mert rendkívül gyors, hatékony és a letaposott szőnyeg szálait újra felállítjuk, így a szőnyeg kopását késleltetjük. Ár – érték arányban egy rendkívül jó megoldás.

A bonett korongos eljárás lényege, hogy a tisztítószert a szőnyegre juttatják pl. spray eljárással és az ún. bonett korong, amely a mechanikusan is tisztítja a szőnyeget, valamennyi nedvességet fel is szív a szőnyegből.
Az eljárás előnyei:
hatékony a szennyeződések eltávolításában, a szokottnál gyorsabb száradási idő, a szőnyeg letaposott szálai a tisztítás folyamán felállnak, így visszanyeri rugalmasságát, élettartama megnövelhető.

Igénybe veszi a felületet ezért kényesebb szőnyegeknél rendszeres alkalmazását nem javasoljuk.

MATRACTISZTÍTÁS

Lindhaus technológiánk

Cégünk egyik legújabb szolgáltatása a matractisztítás. Megmondom őszintén, betanulásunk ideje alatt mi is meglepődve láttuk a Lindhaus technológia hatásosságát, mert a tisztítás első pillanataiban már azonnal látszik a hatékonyság, mert a matrac elkezd világosodni, fehéredni, mint a képen is jól felfedezhető, látható.
A tisztaság a mérési adatokkal alátámasztható, elérhető dokumentáció segítségével.
A mai kiélezett konkurencia harcban rendkívül fontos, hogy milyen szolgáltatást nyújt egy szálloda, mert az árak aránylag megegyezőek.
A tisztítás után kapott Certifikáció bemutatásával megkapják 10 pontjukat és ezt marketing céllal használhatják is, mindamellett, hogy jó érzéssel ajánlhatják szállodájukat vendégeik számára.
Amennyiben szőnyegfelületeiket is rendszeresen tisztíttatják ezzel a módszerrel, a visszaporosodás egyre kisebb lesz a szobáikban, ami rövidebb takarítási időt eredményez, ami a tisztaság mellett költségmegtakarítást is eredményezhet.

MATRACTISZTÍTÁSI ÁRAINK

Egyszemélyes matrac (max.: 100x200cm) 1.500 Ft + ÁFA
Kétszemélyes matrac 2.700 Ft + ÁFA
Kiszállási díj Budapest területén 6.000 Ft + ÁFA
Budapesten kívül 50 Ft + áfa/km
Certifikácio  díja: 15.000 Ft + ÁFA és két évig érvényes.

 

Nagyobb mennyiségnél kedvezmény!

AJÁNLATOT KÉREK

Napi takarítás, nagytakarítás

Gyakorlati értelemben a takarítás mint szolgáltatás a tisztaságot biztosítja, emocionális értelemben viszont azt jelenti, hogy vendégei, üzletfelei jól érzik magukat.
Garantáljuk, hogy tisztítóeszközeink és anyagaink kímélik a felületeket és környezetbarátak.

Vállalunk napi és nagytakarításokat irodaházakban, éttermekben, közintézményekben. Nálunk fő szempont a maximális hozzáértés, ezért ha valami nem vág a profilunkba, akkor a legmegfelelőbb specialistákat vonjuk be a feladatok megoldásába.
Minden munka egyedi megtekintést igényel, kérje ingyenes felmérésünket.

.

Hidegburkolatok tisztítása

Sokféle technológia létezik a hidegburkolatok tisztítására. A kézi eszközökkel való tisztítás a legalapvetőbb, azonban ezt is érdemes korszerű, ipari eszközökkel végezni.

Burkolattól függően többféle technológiát ismerünk és alkalmazunk.

Az általunk kezelt burkolatok:

– gres és egyéb hidegburkoatok tisztítása gépi súrolással
– műgyanta padlók tisztítása, felújítása polimer bevonat felvitelével
– garázsok, konyhák zsírtalanítása gépi súrolással
– pvc, linóleum és marmóleum felületek tisztítása, bevonatolása

A felülethez mindig a legjobb technológiát kínáljuk a megrendelő számára.Ez lehet vegyszeres gépi súrolás, az új oxygreen technológia vagy a legújabb melamin pad-es, vegyszermentes felülettisztítás

Megoldandó felületéről küldjön fényképet, kérje ingyenes szaktanácsunkat, rendelje meg tőlünk az Önöknek legjobb megoldásunkat, technológiánkat.

 

AJÁNLATOK KÉREK!